Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Гришо след победата: Наслаждавам се на подкрепата на публиката

Спорт

Гришо след победата: Наслаждавам се на подкрепата на публиката

Гришо след победата: Наслаждавам се на подкрепата на публиката - Tribune.bg

Григор Димитров победи Марин Чилич в първия си двубой на Australian Open с 3:0 сета и продължава участието си в надпреварата.

"Може би един от най-трудните ми жребии в турнир от Голям шлем. Да играеш срещу Чилич не е никак лесно. Доволен съм, че още от началото намерих играта си и влязох в ритъм. Да спечелиш по подобен начин е голям бонус. Струва ми се, че той бе напрегнат. Периодът е труден за него. Аз заложих на сигурността и мисля, че мога да извлека доста позитиви от тази победа", заяви Гришо.

"Подготовката за турнира бе съвсем различна. Всичко, което правехме, бе различно, трябва да се адаптираш и да импровизираш. Последните няколко седмици бяха трудни, но все пак сега е важно кой как ще започне и как ще влезе в ритъм. Бях фокусиран върху играта си и върху страхотната подкрепа, която получавам тук. От доста време не съм играл пред публика, ще се опитам да се насладя на всеки един момент."

"Смятам, че успявам да организирам времето си добре. Подготовката ми върви чудесно. Все пак съперникът ми е представител на домакините, той играе у дома си. Това е плюс за него, но аз ще се фокусирам върху добрите и лошите моменти от мача днес и ще опитам да сторя същото", завърши Гришо, който в следващия кръг ще се изправи срещу австралиеца Алекс Болт.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати