Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Гришо тренира срещу потенциален съперник в Белгия

Спорт

Гришо тренира срещу потенциален съперник в Белгия

Гришо тренира срещу потенциален съперник в Белгия - Tribune.bg

Първата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров се готви за участието си на турнира от категория ATP 250 в Антверп. От няколко дни той е в Белгия, а вчера стана ясно, че Димитров ще стартира в надпреварата от 1/8-финалната фаза.

В социалните мрежи се появиха клипове от подготовката на родния състезател, на които се вижда, че той тренира с Кей Нишикори. Именно японецът може да се окаже първи съперник на Григор Димитров в Антверп. За целта обаче, Нишикори трябва да победи Пабло Андухар.

Нишикори в момента е на 35-о място в световната ранглиста, докато Андухар заема 54-та позиция. Димитров и Нишикори са се изправяли един срещу друг шест пъти, като българинът има само една победа. Тя дойде на турнира в Бризбън през 2017 г., когато първата ни ракета се наложи с 6:3, 3:6, 6:2.

Статистиката на Григор Димитров срещу Пабло Андухар е значително по-позитивна. Двамата имат четири мача помежду си, като българинът е триумфирал в три от тях. Последната им среща бе на турнира в Пекин през 2014 г., като срещата завърши при резултат 6:4, 6:4 в полза на Димитров.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати