Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Грозни сцени на "Армията", удариха директор на ЦСКА със седалка

Спорт

Грозни сцени на "Армията", удариха директор на ЦСКА със седалка

Грозни сцени на Армията, удариха директор на ЦСКА със седалка - Tribune.bg
Снимка:

Грозни сцени се разиграха на стадион Българска армия преди дербито на 13-ия кръг в efbet Лига между ЦСКА и Локомотив Пловдив. Инцидентът стартира на границата между секторите Б и А, след като фенове на гостите от Пловдив атакуваха фенове и стюарди от страната на "червените".

Ултрасите на Локо прескочиха загражденията, потрошиха част от недочупените седалки в блока между секторите "А" и "Б", след което започнаха да се бият с фенове на ЦСКА.

Стюардите не успяха да се справят първоначално със ситуацията и след това се наложи цялата полиция от сектор Г, както и такива извън стадиона, да влязат и да въдворят ред.

Феновете на столичани от сектор "Г" не останаха безучастни, също прескочиха загражденията, други пък тръгнаха по пистата и се отправиха към мястото на инцидента.

С огромни усилия от страна на полиция, стюарди и някои хора ситуацията беше овладяна и се успокои. В същото време играчите на Локомотив (Пловдив) не излязоха и изчакаха 5 минути , за да се успокои обстановката. За радост, не се стигна до по-сериозни инциденти.

Административният директор на ЦСКА – Стойко Сакалиев, е станал жертва на хвърлена седалка по време на мелето между привържениците.

Сакалиев е получил удар в главата, но за щастие му няма нищо.

При сблъсъците между ултрасите има и ранен охранител.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети