Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Гуардиола: Много ни е тежко, трябва да оправят ВАР

Спорт

Гуардиола: Много ни е тежко, трябва да оправят ВАР

Гуардиола: Много ни е тежко, трябва да оправят ВАР - Tribune.bg
Снимка:

Гуардиола призна, че му е трудно да приеме отменения гол на Манчестър Сити срещу Тотнъм

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола, призна, че за него и отборът му е много тежко да приеме равенството с Тотнъм, след като гол на „гражданите“ в продължението на двубоя бе отменен след решение на Видео асистент-рефера.

На „Етихад“ шампионите доминираха тотално, но трябваше да се задоволят само с точка след равенството 2:2, а попадение на Габриел Жезус в продължението бе отменено заради игра с ръка на Лапорт в по-ранен етап. Сити имаха и основателни претенции за дузпа за нарушение срещу Родри през първата част, но тогава ВАР не се намеси.

„Мислех, че сме приключили с това след мача с Тотнъм миналия сезон, но сега е същото. Случва ни се за втори път и е много тежко. Наистина е тежко, но това е положението. Случи се с Уулвс миналата седмица и видяхме в мача за Суперкупата, Адриан не беше на голлинията си при решаващата дузпа. Трябва да оправят ВАР. Невероятно е, че не ни дадоха дузпа през първото полувреме, а в края отмениха гола ни“, коментира Гуардиола след двубоя.

„Сигурен съм, че хората са доволни от представянето ни днес, просто трябва да работим по-здраво върху реализирането на шансовете ни“, допълни Пеп, след като отборът му имаше 30 удара към противниковата врата, но стигна само до два гола. /БГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети