Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Хиляди се простиха с легендата на Берое Петко Петков (ГАЛЕРИЯ)

Спорт

Хиляди се простиха с легендата на Берое Петко Петков (ГАЛЕРИЯ)

Хиляди казаха последно сбогом на легендата на Берое и Стара Загора Петко Петков, предаде  БГНЕС.

„Каквото и да напишем за големия Петко Петков ще бъде малко! Истински отдаден на зеления отбор, винаги верен, истински Бероец! Рекордьорът по отбелязани голове за любимия отбор, печелил купи и безброй мачове със зелената фланелка! Благодарим ти за всичко, което ни даде! Оставаш завинаги в сърцата ни и винаги ще бъдеш с нас! Легендите не умират!” написаха от Берое в памет на почетния гражданин на Стара Загора.

Дълга опашка от негови почитатели се изви пред сградата на Държавна опера Стара Загора, където бе поклонението. Да отдаде последна почит към легендарния нападател дойде кметът Живко Тодоров.

За поклонението в Стара Загора пристигнаха Михаил Касабов, изпълняващ длъжността председател на Българския футболен съюз, заместникът му Антон Попов и бившият президент Валентин Михов. Сред хилядите дошли да изпратят легендата в последния му път бяха още Димитър Димитров-Херо, Емил Костадинов, Ваня Джаферович. Дойдоха съотборниците на Петко Петков, бивши и настоящи футболисти, феновете на „Берое”, както и много граждани, любители на красивата игра и майсторството на Петко Петков.

Емблемата на Берое Петко Петков остава ненадминат рекордьор по отбелязани голове за отбора на „зелено-белите“, двукратен голмайстор на „А“ група, носител на множество награди.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп