Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Фенове на Левски: Няма да излизаме в защита на корпоративни интереси

Спорт

Фенове на Левски: Няма да излизаме в защита на корпоративни интереси

Фенове на Левски: Няма да излизаме в защита на корпоративни интереси - Tribune.bg
Снимка:

Моделът за управление на Левски не е устойчив, смятат привържениците

Срещата беше дълга, поговорихме за доста неща. Присъстващите на срещата държавни мъже – премиерът, министърът на финансите и министърът на спорта, според мен се съгласиха със становището, че моделът, по който се управлява футбола, е погрешен и води до там, където се намира Левски. Това каза след срещата при премиера Бойко Борисов председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян.

„Беше предложено да си вземем акциите, каквото и да означава това. Ние отговорихме, че ще си помислим. Това не е първо подобно предложение към нас. Преди време Спас Русев също ни казваше да си вземем акциите, ние не сме си ги взели“, заяви още той.

„Имаме такова съгласие, че Левски е стабилизиран последната една година, от друга страна, смятаме, че този модел не е устойчив и може да бъде разклатен във всеки един момент“, заяви Хиндлиян.

По време на срещата премиерът Борисов е запознал феновете с доклада на АДФИ. Хиндлиян посочи и че Националният клуб на привържениците на Левски ще излезе с конкретно решение.

„Една не малка част от медиите от сутрин до вечер се занимава с това, че ще излезем на улицата и ще правим бунтове, независимо че ние твърдим, че няма да излизаме в защита на корпоративни интереси да правим каквото и да било. Не мога обаче да скрия, че на втората среща с Васил Божков имаше фенове, които настояваха да се вземат крайни мерки, обяви той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати