Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Феновете на Левски на среща при премиера Борисов

Спорт

Феновете на Левски на среща при премиера Борисов

Феновете на Левски на среща при премиера Борисов - Tribune.bg
Снимка:

Фенове на Левски ще се срещнат днес с премиера Бойко Борисов. Привърженици на сините поискаха среща с министър-председателя заради готвените промени в Закона за хазарта. Заради тях Васил Божков заяви, че няма да поддържа финансово отбора, ако бъде отнет лиценза на фирмите му за лотария.

„Дебело подчертаваме, че ние не проявяваме загриженост за ничии частни икономически, финансови или политически интереси, както и че не желаем любовта ни към “Левски” да бъде използвана в политически или икономически сделки и противопоставяния“, написаха преди дни от Националния клуб на привържениците на Левски.

От там съобщиха и че общо петима левскари, които са представители на четири организации на привържениците на отбора, ще отидат на срещата с премиера.

Самият Борисов се озадачи защо името на ФК „Левски“ се намесва, когато се говори за Закона за хазарта и доклада на АДФИ, според който държавата е ощетена с много над 210 млн. лева от невнесени такси от частни лотарии.

Премиерът заяви и че е „болен левскар“. „Левски го е имало преди мен, ще го има и след мен. Имало го е преди Божков, ще го има и след Божков“, каза още Борисов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети