Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Hotel ZOO Sofia – официален спонсор на тенис турнира ATP 250 Sofia Open

Спорт

Hotel ZOO Sofia – официален спонсор на тенис турнира ATP 250 Sofia Open

Hotel ZOO Sofia – официален спонсор на тенис турнира ATP 250 Sofia Open - Tribune.bg
Снимка:

Най-новото бизнес бижу на града Hotel Zoo Sofia е официален спонсор на най-голямото спортно събитие провеждано в столицата, турнир от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP) – Sofia Open.

За пети път в историята си България ще бъде домакин на турнира, който се провежда в зала “Арена Армеец” oт 7 до 14 ноември.

“За нас - екипът на  Hotel Zoo Sofia, е изключителна гордост и привилегия да подкрепим  един от най-престижните тенис турнири в света. Радваме се, че тази година въпреки пандемията, събитието не отпадна от международния спортен календар и ще посрещнем у нас водещи в световната ранглиста тенисисти”, коментира Цветелина Воденичарова, управител на бизнес хотела.

Hotel Zoo Sofia е луксозен четиризвезден комплекс, разположен в южния район на София, само на 200 м от Зоологическа градина - София в близост до Борисовата градина и Ловен парк. Хотелът предлага на своите посетители комфорта и тишината на крайградската зона в съчетание с изискана хотелска обстановка, като същевременно осигурява бърз и удобен достъп до центъра на града и летище София.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати