Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Христо Крушарски купи 106 билета за 106-годишнината на Левски

Спорт

Христо Крушарски купи 106 билета за 106-годишнината на Левски

Христо Крушарски купи 106 билета за 106-годишнината на Левски - Tribune.bg
Снимка:

Клубът пусна в продажба виртуални билети за рождения си ден под надслов „106 години Любов“

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски закупи 106 билета за 106-годишнината на Левски. Това съобщиха във фейсбук ПФК Левски 1914, където бе публикувана и снимка на Крушарски и баскетболния треньор Тити Папазов, които държат билетите.

Преди дни сините обявиха, че пускат в продажба виртуални билети за рождения си ден под надслов „106 години Любов“. Цената на билета е 10 лв., а VIP и скайбокс билетите се продават по 106 лв.

„Веднъж вече напълнихме стадиона за мач без публика. На 24 май ще може да изкупим стадиона няколко пъти! Няма ограничение, както няма граници и любовта към „Левски“, пише в обръщение до феновете на отбора.

Целта е до 24 май да бъдат събрани 1,5 млн. лв.

„Левскари,

Обръщаме се към Вас, защото е дошло време да вземем в собствените си ръце съдбата на любимия отбор. Остава да направим последен опит, едно голямо дело! Животът ни дава право и дълг поне да опитаме! И ще успеем, само ако сме едно: привърженици, клуб и отбор! Без взаимни укори сега и без да гледаме назад е необходимо да осмислим колко важно е това усилие!

Необходими са поне 1,5 млн. лв., за да успеем да закрепим клуба в тази нечовешка ситуация. Няма друга възможност, която да осигури тези средства в клубната каса. Сега всичко зависи от нашите задружни усилия –  като наследници на славно минало и като достойни левскари да съберем тези средства. Стотинката ще бъде сцепена на сто, всеки лев ще се похарчи с най-голяма отговорност, за да оцелее „Левски“ до предстоящото Общо събрание на акционерите. Доказали сме, че можем да се мобилизираме и няма друг начин, по който можем с гордо вдигната глава да преминем през това изпитание!“, пишат още от футболният отбор.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

чико Винаги един от нас г-н Крушарски. Всички знаем колко велик Левскар сте
20.05.2020 23:33 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети