Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Тити Папазов: Подигравката с Левски не спира

Спорт

Тити Папазов: Подигравката с Левски не спира

Снимка:

Когато Сашо Диков се появи миналата седмица, той омерзи историята на този клуб, заяви баскетболният треньор

Подигравките с Левски да спрат, призоваха баскетболният треньор Тити Папазов и председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян пред Нова ТВ.

„Отборът ни обединява, защото ние имаме по-голяма цел. Искам да се обърна към г-н Божков и да го помоля да не се подиграва с всички левскари. Левски е нещо различно. Дори собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев разбира, колко е важен Левски за българското първенство и обяви, че е готов да помогне. Аз съм супер щастлив човек - нека си мислят, че съм употребен. Когато Сашо Диков се появи миналата седмица, той омерзи историята на този клуб. Левски е като институция за тази държава“, допълни Папазов.

„Подигравката с Левски не спира. По мое мнение това е несериозно на фона на мобилизацията на толкова много хора, които дават парите си“, коментира Хиндлиян. Той подчерта, че „изборите в синия клуб вече са проведени“ и всички застават зад Наско Сираков.

Според Хиндлиян това, че легендарният футболист се е съгласил да поеме отговорност за бъдещето на тима е постижение на феновете.

„Към момента Левски е в изключително трудно положение. Средствата, които постъпват в сметката, дават глътка въздух, но не могат да бъдат достатъчни. Сложно е да се отговори, с колко време разполага клубът. Каквото и да се случва обаче, цялото това нещо си заслужаваше. Ние сме победители в тази инициатива“, категоричен е Хиндлиян.

„Ние искаме и можем да преодоляваме финансови трудности, но не и човешка некоректност“, завърши Папазов.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема