Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Илиана Раева: Момичетата сътвориха един истински спектакъл

Спорт

Илиана Раева: Момичетата сътвориха един истински спектакъл

Илиана Раева: Момичетата сътвориха един истински спектакъл - Tribune.bg
Снимка:

Президентът на БФХГ Илиана Раева заяви, че е изключително доволна от видяното по време на завършилото държавнно първенство по художествена гимнастика, категория Елит.

Тя специално поздрави Боряна Калейн за изключително силното състезание и спечелените пет от пет златни медала. По отношение на втората българка на Европейското първенство - Катрин Тасева, Раева каза, че независимо от допуснатите грешки днес, вчера е направила много силен многобой. Тя твърдо вярва, че Катрин ще покаже най-доброто точно на Олимпиадата в Токио.

В интервю за телевизия "Спорт+" Раева отличи Татяна Воложанина, която изигра осем от осем съчетания без грешка и я нарече "невероятен боец и многобоец". Тя не спести похвалите си към Стилияна Николова, Ева Брезалиева и Радина Томова и добави, че момичетата са сътворили един истински спектакъл на финалите и всяка от тях е "захапала" надпреварата и не се е дала до последния уред.

Тя разказа по отношение на Стилияна Николова, че вчера са говорили много дълго с нея и треньорката й Валентина Иванова, за това, че гимнастичката е безкрайно талантлива, но това, което я разконцентрира е само и единствено емоционалността и желанието й да се докаже на всяка цена.

"Не искам от нея нито мисъл за класиране, нито за медали, а да отиде в Пезаро и просто с усмивка и увереност да покаже огромния си талант. Това се видя и днес, че когато Стилияна наистина излезе и покаже какво може, като си направи всичко, медалите й са сигурни. Очаквайте по-голям брой националки, още по-силна вътрешна конкуренция и много прекрасни моменти с нашите "златни момичета", добави Илиана Раева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати