Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Илич: Ранен гол ще ни улесни много

Спорт

Илич: Ранен гол ще ни улесни много

Илич: Ранен гол ще ни улесни много - Tribune.bg
Снимка:

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич даде пресконференция, на която разкри плановете си за мача-реванш срещу Македония Гьорче Петров от втория кръг на турнира Лига на конференциите.

Първата среща в югозападната ни съседка завърши без попадения.

Реваншът между ЦСКА и Македония ГП ще се играе в четвъртък от 20:00 часа.

„Играем срещу отбор, който има своите качества. Играем на нашия стадион, пред нашите фенове, но се надявам да постигнем добър резултат, с който да продължим напред. Ние имаме нужда от феновете, защото тяхната подкрепа дава повече енергия на футболистите да играят по-добре. Отново се връщаме на това, че трябва с играта която показваме да върнем феновете на трибуните. ЦСКА винаги зависи от своите фенове, защото им помага на по-добрите резултати“.

„Нямаме проблеми, които да са нови. Минко Митков, Бисмарк Чарлс и Марк-Емилио Папазов лекуват контузии. С останалите футболисти нямаме проблем“.

„И аз съм на това мнение. Знам, че ЦСКА трябва да създава много повече ситуации за гол. В предишните мачове имахме още няколко ситуации, но това със сигурност не е достатъчно за тим от ранга на ЦСКА. Това, което работим по време на тренировките, се надявам, че даде плодове по време на мачовете“.

„Доволен съм от желанието и енергията на футболистите. За останалите технически въпроси съм недоволен, защото направихме страшно много технически грешки и прости отигравания, което ни кара да губим много енергия да си върнем топката. Основният ни проблем в мача с Черно море беше много елементарно загубените топки от футболисти с качества, които не трябва да правят подобни грешки“.

„Във футбола най-трудно е да се играе просто. Ако играеш просто, означава, че играеш добре. Ще продължавам да изисквам да играем максимално опростено, но правим много технически грешки, което ни затруднява играта“.

„Със сигурност един ранен гол ще ни помогне много в мача. Ще имаме и други възможности, но доста би ни улеснил мача ранно попадение“.

„В моята глава знам кой ще играе. Казах и предния път, че на всеки три дни имаме мач. Последната седмица имахме дълго пътуване и труден мач. Трябва да използваме всички футболисти, които имаме в отбора. Нямаме 11 или 12 футболисти, които само да въртим и на тях да залагаме. Имаме футболисти с изравнени сили и в зависимост от противника решаваме на кого да разчитаме“.

„Очаквам от моите футболисти много по-добра реакция, отколкото това, което показахме в Северна Македония. Утре в 8 часа ще видим кой как се чувства“.

„Със сигурност са си починали много повече, че не са играли цяла седмица. Но не мисля в тази посока, а само за нашия отбор. Ако утре играем така, както искам, няма да има голяма разлика дали са почивали“.

„Йомов имаше една сериозна пауза. Игра 30 минути срещу Черно море. Вече започна да тренира наравно с останалите футболисти. Мисля, че е напълно готов, в състава е и може да стартира като титуляр“.

„Изобщо не мисля за отпадане. Мисля единствено как да ги отстраним. Във футбола всичко е възможно, но ние мислим само за продължаване напред. Не сме тренирали дузпи, защото повече се занимаваме с играта, която искаме да показваме по време на утрешния мач“, заяви Илич на своята пресконференция.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети