Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ивайло Чочев – халфът хищник, който се изправи срещу съдбата и спечели!

Спорт

Ивайло Чочев – халфът хищник, който се изправи срещу съдбата и спечели!

Ивайло Чочев – халфът хищник, който се изправи срещу съдбата и спечели! - Tribune.bg

Представете си следната ситуация: имате невъобразим талант, който можете да превърнете в богатства, слава и вечно присъствие в историята. От ранна детска възраст развивате тази дарба неуморимо и преследвате мечтите си. И, когато те започват да се сбъдват, съдбата се опитва всячески да ви ги отнеме...

Понасяте удар, след удар, след удар... застрашено е да ви бъде отнето това, което обичате да правите, въпреки че знаете, че сте сред най-добрите... Когато срещнете подобна стена, ще запазите ли присъствие на духа? Ще "блъскате" ли, докато не я срутите, или ще се примирите със ситуацията? Ще се борите ли, за да си върнете това, което ви прави щастливи?

Ганаец може да пристигне в efbet лига още тази зима

След редица операции, безсънни нощи, несигурно бъдеще и тежки рехабилитации, днес Ивайло Чочев е истинско олицетворение на волята да се бориш, когато всичко е срещу тебе. Един от най-големите български таланти на 21-ви век, звездата на ЦСКА 1948 и голмайстор в efbet Лига, бе сполетян от две поредни ужасяващи контузии, втората от които прекратила не една или две обещаващи кариери. През 2019 г., няколко месеца след като се е завърнал в игра заради друга тежка травма, в мач срещу Черна гора Чочев получава фрактура на капачката на дясното си коляно. И следващите месеци се превръщат в кошмар, защото българският национал няма нито яснота за бъдещето си, нито възможност да прави това, което обича - да играе футбол...

Кард Джакпотът на efbet беше спечелен два пъти за два дни!

Днес обаче черните облаци са зад гърба на Чочев. В ЦСКА 1948 халфът намери своя "втори футболен живот", като е лидер в селекцията на Любослав Пенев и, колкото и изненадващо да звучи, голмайстор в efbet Лига със своите 12 попадения - 5 повече от втория в своеобразната класация, както и всички останали преследвачи, които играят на далеч по-предни позиции от поливалентния халф на "червените".

Ивайло Чочев – халф с хищнически инстинкт пред гола

Българският национал винаги е имал афинитет към попаденията, въпреки че сам е признавал, че не ги "търси". Погледът върху играта и придвижването му по терена обаче му помагат редовно да се озовава в ситуации, от които може да произлезе гол, независимо дали с удар или магически пас към някого от съотборниците.

Диригент в средата на терена, Чочев е една от основните причини за възхода на ЦСКА 1948 в последните два сезона и за лидерската позиция на отбора след изиграването на 13 срещи. Без неговото присъствие, "червените" са съвсем различен тим, докато головете му представляват 54.5% от общия сбор, реализиран от момчетата на Любо Пенев. През миналия сезон полузащитникът вкара 13 гола в 30 мача, а сега само след 1000 минути на терена е на две попадения от подобряването на собственото си постижение.

Звезда на терена, обикновен човек извън него

29-годишният футболист е сред най-добрите български играчи за 2022 година. Обичан от всички фенове на ЦСКА и уважаван от всички съперници, Чочев  е един от малкото играчи, които говорят повече на терена. Извън него той живее напълно нормален живот, далеч от "светлините на прожекторите".

Ивайло никога не е давал повод да се спекулира с личния му живот, винаги е бил учтив, възпитан и здраво стъпил на земята. Не обича популярността и не използва социалните мрежи, за да изгради своята "персона за пред феновете". Какъвто е Чочев на терена и в медийните си изяви, такъв е и личния си живот - здраво стъпил на земята, упорит, трудолюбив, отдаден.

Красота, чар, сексапил – Теодора Джехверович - не толкова тайното оръжие на efbet

През тази година той се венча за своята любима (Сюзън), с която е от дълги години. Дамата на сърцето му винаги е била до него - и в добро, и в лошо. Самият той призна в участието си за "Game On", че е имал късмет рано да срещне любовта на живота си, която е била негова опора в най-тежките моменти.

През септември пък на щастливата двойка ѝ се роди дъщеричка, както обявиха от клуба му, а за широката публика стана известно, че Чочев ще става баща непосредствено преди това да стане факт.

Ивайло Чочев - истинският пример за младите футболисти

В днешно време футболистите се притесняват повече за положителния статут в социалните мрежи и превръщането на личността си в „бранд“, отколкото за изявите си по терена. „Модерният“ играч е модна икона, инфлуенсър, промоутър и какво ли още не. Не е пресилено да се твърди, че за немалко популярни лица футболът (и спортът като цяло) понякога остава периферно занимание.

Тръпката е навсякъде с efbet! - платформа за игра с живи крупиета и интересни игри

Ивайло Чочев обаче не е част от „модерното“ движение и определено може да бъде пример за подражание на младото поколение подрастващи футболисти. Халфът не е по жълтите издания ежеседмично, отсъства от драмите в социалните мрежи, труди се неуморно и е преодолял всяко препятствие, поднесено му от съдбата, запазвайки усмивка на лице и вярата, че нещата винаги се нареждат, когато полагаш нужните усилия.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Ивайло Чочев, efbet
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети