Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Избраха Кайседо за № 1: Не дойдох да заместя Али Соу

Спорт

Избраха Кайседо за № 1: Не дойдох да заместя Али Соу

Снимка:

Нападателят Жорди Кайседо бе избран за играч №1 на 18-ия кръг в efbet Лига.

Еквадорецът благодари пред медиите за наградата и обясни какви са първите му впечатления при "червените".

"Благодаря за наградата. Благодаря на отбора си, на съотборниците си и на всички в клуба, които ме приеха много добре още от първия ми ден. Ще направя всичко за тази фланелка.

"Аз вече бях свободен агент. Мениджърът ми се свърза с мен и каза за предложението от ЦСКА. Веднага след това проверих в интернет клуба. Видях историята на клуба, феновете и след като се уверих, че е силен европейски отбор, не се замислих дали да дойда.

"България е много гостоприемна, а София е много красив град. Още от пристигането си се чувствам добре, адаптирам се. Доволен съм от клуба и от всичко, което ме заобикаля."

Нивото е високо, а футболът е доста интензивен. Не бях свикнал, но постепенно се приспособявам. Целта ми е да помагам на отбора, да давам най-доброто от себе си. Надявам се да вкарвам много и да се отличавам".

"Не идвам да замествам. Али Соу направи добри неща, но аз съм тук да си върша моите неща. Ние сме съвсем различни играчи, тук съм да давам най-доброто от себе си. Знам, че той бе важен играч за клуба, ще се опитам и аз винаги да съм на ниво."

"На първо място ме привлече шансът да играя в Европа. Освен това ЦСКА е институция. Нямах възможност да говоря с Марселиньо и Кишада, бях в добри отношения с тях във Витория, но аз вече бях извън отбора, когато ЦСКА се свърза с мен", заяви Кайседо.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още