Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Извънредно! Русия нанесе жесток удар по Илиана Раева

Спорт

Извънредно! Русия нанесе жесток удар по Илиана Раева

Извънредно! Русия нанесе жесток удар по Илиана Раева - Tribune.bg
Снимка:

Скандалът около края на руската доминация в художествената гимнастика на олимпийски игри продължава.

Само преди дни Илиана Раева отговори изключително подобаващо на неспиращите вече 1,5 месеца атаки от Русия, последва жесток удар срещу нея от страна на руските депутати.

Преди ден Дмитрий Свищев обвини в провокация шефката на Българската федерация по художествена гимнастика. Поредна атака последва и от олимпийската шампионка по кънки бягане Светлана Журова, която също е член на Държавната дума на Русия. 49-годишната златна медалистка от Торино 2006 дори си позволи да използва определението „крадец“ за Илиана Раева.

„Крадецът вика: Дръжте крадеца! Ако хората продължават да коментират тази тема, това потвърждава, че нещо ги тормози. Вероятно разбират, че на Олимпиадата съдиите постъпиха неправилно и това е направени под натиск. Затова продължават да се оправдават. Това изглежда много странно. Хората си спомнят за такива неща, само когато се чувстват засрамени и не могат да се примирят с вината си. Ние отдавна сме забравили темата и продължаваме напред“, заяви 49-годишната Журова пред сайта „Meta Ratings“.

Както е известно, след като загубиха златните медали в индивидуалната надпревара и при ансамблите, руснаците се нахвърлиха над съдиите и заподозряха заговор. Атаките им стигнаха до твърденията, че първите места на българския ансамбъл и на израелката Линой Ашрам са били незаслужени и това е плод на заговор срещу руската гимнастика.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Славчо Георгиев Руската сволач е опасна за света! Във всичките си аспекти...
13.10.2021 15:33 / Отговор
Язе Предложете в Световния Олимпийски комитет всеки път на олимпийски игри да се дават всички първи места на Русия и руските спортисти. Останалите да се състезават за 2ро и 3 място. Така ще са вечно доволни. Даже може да си къркат водка и да не идват въобще.
16.10.2021 20:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати