Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Камбуров парафира с ЦСКА 1948

Спорт

Камбуров парафира с ЦСКА 1948

Камбуров парафира с ЦСКА 1948 - Tribune.bg
Снимка:

Договорът на нападателя влиза в сила от новия сезон, разкри какви са целите му

Играещата легенда на българския клубен футбол Мартин Камбуров вече е играч на ЦСКА 1948. Договорът на нападателя влиза в сила от новия сезон.

Кариерата на Камбуров започва в Ботев (Пловдив), но таранът налага името си в българския футбол с отбора на Локомотив (Пловдив). Шампион на България през 2004 г. и бронзов медалист през 2005 г. с отбора от „Лаута“.

В периода 2010 г. – 2012 г., Камбуров играе за китайския Далиен. Отбелязва 27 голa за тима и се превръща в един от най-добрите чужденци, играещи в китайското първенство в този период.

Устремилият се към рекорда за голмайстор №1 на българския шампионат за всички времена Камбуров, сподели минути след като подписа:

„Помислих си, че това е добра опция за мен да постигна целите си и разбира се да помогна на клуба. Няма да бъде лесно в началото, но с потенциала, с който разполагаме ще се представим достойно.“

Петкратният носител на голмайсторския приз в „А“ група разказа за своите цели: „Основната ми цел е да вкарвам голове, което съм правил винаги и това е най-силното ми качество. Мисля, че това е най-важно във футбола, човекът който ще вкарва гол“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА 1948

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети