Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Катрин Маноилова с първа официална тренировка в „Арена Армеец“

Спорт

Катрин Маноилова с първа официална тренировка в „Арена Армеец“

Катрин Маноилова с първа официална тренировка в Арена Армеец - Tribune.bg
Снимка:

Българката: Сърцето ми е разбито!

Най-добрата ни състезателка по шорттрек Катрин Маноилова днес за направи първа официална тренировка на леда с националния тим в "Арена Армеец". Това стана 4 дни, след като получи контузия в главата. В сряда Катрин също излезе на пързалката, за да опита леда и да се прецени дали ще може да участва на Световното първенство. След ново изследване със скенер бе решено 20-годишната българка да пропусне индивидуалните дисциплини и да участва само в шафетата.

Световното за мъже и жени започва утре в 10 часа с квалификациите в индивидуалните дисциплини.

"Физически се чувствам добре, но сърцето ми е разбито! Но съм тук и ще участвам заради моя отбор. Ако имаше дори и частица възможност да участвам и индивидуално, щях да го направя", сподели Маноилова, която тренира по съкратена програма.

Катрин разказа още, че все още не може да разбере как се е случило падането в събота, защото се е чувствала добре и подготовката й е вървяла по план. Смята обаче, че е заради загуба на концентрация. Маноилова похвали новата система за сигурност, която е задължителна за Световни първенства.

Така в индивидуалните дисциплини при жените ще ни представят Зорница Пенчева, Анна Якимова и Лилия Джустрова. При мъжете ще разчитаме на Димитър Георгиев и Калоян Ангелов.

Входът за всички състезания е свободен.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети