Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Катрин Тасева: Прекратявам кариерата си повече от удовлетворена

Спорт

Катрин Тасева: Прекратявам кариерата си повече от удовлетворена

Катрин Тасева: Прекратявам кариерата си повече от удовлетворена - Tribune.bg
Снимка:

Прекратявам кариерата си повече от удовлетворена. Това заяви Катрин Тасева в емоционален пост в профилите си във Фейсбук и Инстаграм.

Българската гимнастичка прекрати кариерата си след квалификацията на индивидуалната надпревара в многобоя на Олимпийските игри в Токио. Решението бе съобщено от президента на родната федерация Илиана Раева.

Грацията ни благодари на всички, които са я подкрепяли през годините. Тя ще се насочи към треньорска кариера.

Ето емоциите, които сподели тя:

„Мисля, че е време и аз да напиша няколко думи за изминалите събития!

Не знам от къде да започна…

Всъщност всичко, което бих искала и мога да ви разкажа и напиша няма да се събере в този пост, нито в следващите, затова мисля да го напечатам черно на бяло и да остане завинаги, но сега накратко бих искала да изкажа своите благодаряности към най-важните и главните заподозряни лица в тази прекрасна история!

На първо място искам да благодаря на моята прекрасна треньорка Бранимира за това, че не се умори да вярва в мен през всичките 10 години! Успяхме да извървим целия път заедно! Благодаря за всичко, което направихте за мен до тук и за всичко, на което ме научихте! За Вас каквото и да напиша ще бъде малко!

Благодаря на моята лична треньорка Силвия! С Вас разбрах значението на думите работа, спокойствие и търпение! Благодаря на г-жа Раева за всички дадени шансове и подкрепата през цялото време! Благодаря на целия екип от хора, който работи с мен! Хореографи, масажисти, съдии, доктор и психолог!

Благодаря на един човек, който срещнах в много труден и тежък момент, даде ми сили и увереност да продължа! Благодаря ти, Ники!

Благодаря за подкрепата на моя клуб „Левски-Илиана“ в лицето на Ина Ананиева!Както и на клуб „Тракия-Пловдив“, в който направих първите си стъпки!

Благодаря на цялата Българска федерация и ММС! Няма как да не благодаря и на една жена, от която научих няколко важни урока! Благодаря Ви, г-жо Робева! Благодаря на първата си треньорка Светлана! Изгради и постави стабилна основа, която да понесе цялата тежест през годините!

Благодаря на всички мои фенове, близки и приятели за подкрепата! Благодаря ви мило семейството, че изтърпяхте да ме няма през всичките тези години! След всичко това остана да благодаря и на себе си!

Благодаря, че издържах докрай! Не се поддадох на емоциите, когато беше най-трудно! Не полетях в облаците, когато бях на върха! Успях да победя себе си, но без да се променям! Прекратявам кариeрата си повече от удоволетворена и много щастлива!“

Катрин Тасева е световна вицешампионка в отборната надпревара от Световното първенство в София през 2018 и сребърна медалистка на лента, както и бронзова медалистка в отборната надпревара от Европейското в Будапеща през 2017. През 2019 година тя печели злато на бухалки и бронз в многобоя на Световната купа в София, като през годините е носителка на още редица отличия във финалите на отделните уреди на състезания от веригата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати