Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кайседо напуска лагера на ЦСКА в Турция

Спорт

Кайседо напуска лагера на ЦСКА в Турция

Кайседо напуска лагера на ЦСКА в Турция - Tribune.bg
Снимка:

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов по всяка вероятност няма да разчита на своя голмайстор Жорди Кайседо за десетина дни.

Причината е ясна – Еквадор има решителни мачове от световните квалификации – с Бразилия на 27 януари и с Перу на 1 февруари, пише „Мач Телеграф“. Все още селекционерът Густаво Алфаро не е обявил своя състав, но шансът Кайседо да е вътре е 90%, защото той неминуемо е част от селекцията на „трикольорите“.

Ако очакваното се случи и Кайседо бъде извикан, то голмайсторът ще отсъства от лагера на ЦСКА от 22 януари до 3 февруари. Така еквадорецът няма да играе в контролите с Хартберг, Динамо Москва, Шахтьор Караганда и Академия Пандев. Той дори не би трябвало да се връща в Турция, а директно да се прибере в София.

На родна земя ЦСКА-София ще играе две контроли, които тепърва ще се договарят. Кайседо би трябвало да запише само един мач за „червените“ в Турция – на 21 януари срещу полския Стал Миелец.

Еквадор е с огромни шансове за класиране на Мондиал 2022, като заема третото място с 23 точки и изостава само от силите Аржентина и Бразилия. Ако Еквадор запази тази позиция, ще участва на световното.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати