Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кирил Десподов: Можеше резултатът да е двоен

Спорт

Кирил Десподов: Можеше резултатът да е двоен

Кирил Десподов: Можеше резултатът да е двоен - Tribune.bg
Снимка:

Ивелин Попов: Вече 10 мача нямаме победа и сме смачкани психически

Капитанът на националния ни отбор Ивелин Попов застана пред медиите след позорната загуба с 0:6 от Англия и анализира причините, довели до този резултат.

„Според мен подходихме с прекалено голям респект към съперника. Закъснявахме да пресираме, а през второто полувреме, когато ги принуждавахме да изритват топката напред, това винаги водеше до опасност пред вратата ни. Само мога да поздравя Пламен Илиев, защото ако не беше той, щеше да стане голям резил”, коментира Попето.

„Англичаните са чули расистки обиди през първото полувреме и се оплакаха на съдията. Аз няколко пъти ходих да говоря със стюардите от сектор Б - ако могат, да предупредят феновете да не се стига до ексцесии. Всички страдаме от това, прави се лоша реклама на България - кой футболист после ще иска да дойде тук? Расизмът е световен проблем, който трябва да се изкорени”, заяви родният халф.

„Много е тежко да се говори след такъв мач. Това е реалността. Нищо не се получаваше на терена. Англия си вкара головете, можеше резултатът да е двоен. Не сме паднали от малък отбор. Паднахме от Англия. Тежко е, но това е положението. Не разбрах, че спират мача заради расизъм. Не искам обаче да го коментирам“, заяви Кирил Десподов.

„Искам да се извиня на всички хора, които дойдоха тук. Паднахме, допуснахме много грешки. Опитахме се през първото полувреме да играем по-затворено, но не се получи“, коментира Петър Занев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети