Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Клоп: Празничната програма е престъпление

Спорт

Клоп: Празничната програма е престъпление

Клоп: Празничната програма е престъпление - Tribune.bg
Снимка:

"Няма причина повече отбори да нямат повече от 48 часа между мачове в първенството"

"Празничната програма в английското футболно първенство е "престъпление" срещу някои отбори, които ще изиграят по два мача в рамките на 48 часа и по-малко". Това заяви мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп. Световните клубни шампиони спечелиха трофея в събота в Доха, а днес и в неделя играят съответно Лестър и Уулвърхемптън.

Отборът на Манчестър Сити, който е основен конкурент на Ливърпул за титлата, гостува на Уувърхемптън в петък и приема Шефилд Юнайтед в неделя.

"Няма причина повече отбори да нямат повече от 48 часа между мачове в първенството. Нито един от мениджърите няма проблем с двубоите на 26-ми, но да играеш и на 28-ми си е чисто престъпление. Тази година ние играем на 26-ти и 29-ти, което си е направо малък празник за нас. Разбирам всички, които се оплакват от това. Те не просто мрънкат, а казват самата истина. Каквото и да говорим обаче, никой не ни слуша. Спортната наука не ти предлага нищо срещу този проблем, защото тялото просто се нуждае от почивка. Това обаче се игнорира изцяло", добави той./БНР

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети