Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кмет даде старт на тридневен детски турнир по футбол (СНИМКИ)

Спорт

Кмет даде старт на тридневен детски турнир по футбол (СНИМКИ)

Кмет даде старт на тридневен детски турнир по футбол (СНИМКИ) - Tribune.bg
Снимка:

Финалът e на първи юни

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова откри детски футболен турнир посветен на Международния ден на детето – 1 юни, организиран от ФК „София Спорт“.

В продължение на 3 дни в многофункционалния спортен комплекс „София Спорт 2000“ в „Зона Б-5“ малките футболисти от 8 отбора ще се състезават за медалите на турнира.

Детският футболен турнир, посветен на 1 юни се провежда за втора година в партньорство с район „Възраждане“ и финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта.

„Район „Възраждане“ подкрепя тази и много други спортни инициативи, с които се популяризира спорта и здравословния начин на живот. На всички деца, които участват в турнира, пожелавам да се състезават, да се забавляват, да бъдат толерантни и най-добрите да победят.

Да бъдат здрави, да учат и да имат слънчево лято и безгрижно и щастливо детство“, каза Савина Савова, кмет на район „Възраждане“.

В детския футболен турнир участват деца, родени през 2010 – 2011 година от: „София Спорт“, ПФК „Левски“, ФК „Металург“ Перник, ФК „Талант“, ПФК „Славия“, ОФК „Миньор“ Перник, ФК „Царско село“, ПФК „Септември“ София.

Финалът на турнира ще бъде на 1 юни (събота) в 12:00 ч. за 3 и 4 място и в 13:00 ч. за 1 и 2 място, а официалното закриване - в 13:00 ч.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати