Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кошмарът с Ериксен се повтори в Турция

Спорт

Кошмарът с Ериксен се повтори в Турция

Кошмарът с Ериксен се повтори в Турция - Tribune.bg

Сенегалският национал Кума Бабакар е получил инфаркт по време на първата предсезонна тренировка на турския Аланияспор, където играе под наем от Сасуоло.

Кошмарът с датския национал Кристиан Ериксен от първите дни на UEFA EURO 2020 се повтори. 

Предната вечер Бабакар се е оплакал на лекаря на отбора, че не се чувства добре и има болки в гърдите. Въпреки това се е явил на тренировката и се включил в заниманието със съотборниците си. Скоро след това се сринал на терена. Лекарите му оказали първа помощ, а след това пристигнала линейка. Футболистът е откаран в болница, където спасили живота му.

Бабакар успокои феновете със снимка от болницата на профила си в Инстаграм. Той благодари на изразената подкрепа, която е получил като лични съобщения.

Нападателят започва да играе в Европа още от 14-годишна възраст. Първо е част от школата на Пескара, а след това и от академията на Фиорентина. Професионалната му кариера стартира при „виолетовите“, които го преотстъпват последователно на испанския Расинг Сантандер) и италианските Падова, Модена и Сасуоло.

През 2018 г. Бабакар за постоянно преминава при „зелено-черните“, но на следващия сезон е даден под наем на Лече. От 2020 г. е в Аланияспор.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети