Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кралев за случая с починалия български боксьор: Това си е чисто престъпление

Спорт

Кралев за случая с починалия български боксьор: Това си е чисто престъпление

Кралев за случая с починалия български боксьор: Това си е чисто престъпление - Tribune.bg
Снимка:

Случаят е прецедент, не може да се говори за практика, категоричен беше спортният министър

Спортният министър Красен Кралев коментира скандала с починалия български боксьор в Албания. „За мен това си е чисто престъпление – криминална проява, крадене на чужда самоличност и явяване с нея. Това е извършено от починалия боксьор. Тук има няколко въпроса, които сериозно трябва да се разгледат. Те не могат да се коментират в детайли преди да е приключено разследването в Албания”. Това коментира в предаването пред NOVA телевизия министър Кралев.

Според него трябва да се изясни здравословното състояние на Борис Станчов, както и каква е била причината за смъртта му. „Другият въпрос е кой е бил преглеждан? Исус или другия състезател. Ние ще извършим проверка”, каза спортният министър.

Според Красен Кралев случаят е изключение и такова нещо не се е случвало досега. При всички случай е имало неприятен прецедент. Това е прецедент, до момента такъв случай не е имало и не можем да говорим за практика категорично, каза още Кралев.

Той допълни, че трябва да се види какви са били мотивите за смяната на самоличността. Според него починалият може да е имал някакви проблеми, излизайки извън България преди това. „Трябва да се провери дали има криминално минало. Има много работа, която разследващите трябва да свършат. При всички случаи имаме неприятен прецедент”, коментира той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати