Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Красен Кралев почете 45-годишнината на Държавното спортно училище

Спорт

Красен Кралев почете 45-годишнината на Държавното спортно училище

Красен Кралев почете 45-годишнината на Държавното спортно училище - Tribune.bg
Снимка:

Да достигнете и надминете успехите на вашите предшественици, защитавали достойно честта на България, обърна се министърът към учениците

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев почете 45-годишнината на Държавно спортно училище „Ген. Владимир Стойчев”, като поднесе цветя на паметника на генерала пред сградата на ММС.

„За мен е голяма чест да Ви поздравя за 45-годишнината от основаването на най-старото спортно училище в София. Пожелавам Ви да достигнете и надминете успехите на Вашите предшественици, защитавали достойно честта на България. Вие сте бъдещето на българския спорт и очакваме много от Вас. От наша страна можем да обещаем, че ще изпълним ангажиментите си да имате възможно най-добрите условия за обучение и подготовка, за да може наистина да реализирате мечтите си и да радвате целия български народ с успехите си”, обърна се към учениците министър Кралев и ги призова да не забравят наследството на патрона на училището си ген. Владимир Стойчев, който е една от най-достойните личности в семейството на българския спорт.

На събитието присъстваха още зам.-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов, директорът на спортното училище Васил Вутев, председателят на Съюза на ветераните от войните – доц. д-р Иван Сечанов, ученици и преподаватели.

Възпитаниците на СУ “Ген. Вл. Стойчев” са извоювали 15 олимпийски медала и още 480 отличия от световни и европейски първенства и световни купи за мъже, жени, юноши и девойки.


 

Автор

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети