Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Крушарски направи сензационно разкритие за бъдещето на Локо Пд

Спорт

Крушарски направи сензационно разкритие за бъдещето на Локо Пд

Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски заяви, че съвсем скоро ще има сериозен човек, който ще му помага с издръжката.

Той обяви, че целта пред Локо Пд е да има два свои отбора във Втора лига - Локомотив Пловдив 2 и Рилски спортист, като тези два клуба да захранват представителния тим на "смърфовете" с качествени кадри.

"Скоро в Локомотив Пловдив ще има човек, който да ми помага с издръжката на клуба. Взаимно ще си помагаме. Аз оставам собственик. Сега не е моментът да разкривам дали ще вземе акции или ще помага като спонсор. Скоро ще разберете, имайте малко търпение.

Целта пред нашия клуб е много ясна - да изградим печеливш продукт. Искаме да имаме два наши отбора, които да участват във Втора лига - Рилски спортист и Локомотив Пловдив 2. Идеята е тази два клуба да захранват представителния отбор на Локомотив с качествени кадри. Футболистите трябва да разберат, че като вземат трябва да върнат. Това става със силни мачове и развитие. Не бива да бъдат само консуматори.

Напоследък чувам какви ли не приказки. Само, че никой не представя конкретни планове за развитието на българския футбол. Щели да дават първенството на ПФЛ. И какво от това? Всичко ще се върви както досега.

Стига с тези празни приказки. Дайте да направим нещо добро за българския футбол. От много приказки, някой може да хване инфекция на устата и да онемее. На вас харесва ли ви ЕП? На мен много. И ние може да сме там, но не с приказки, а с много работа", заяви Крушарски  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още