Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Крушарски: Тунчев все още е машинист на нашия Локомотив

Спорт

Крушарски: Тунчев все още е машинист на нашия Локомотив

Крушарски: Тунчев все още е машинист на нашия Локомотив - Tribune.bg
Снимка:

Крушарски се надява, че Локомотив Пловдив още след паузата за национални отбори ще изглежда по по-различен и добър начин.

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се завърна от Бразилия и бе сюрпризиран от информация в някои медии, че старши треньорът на клуба Александър Тунчев ще бъде сменен след поредицата от незадоволителни резултати.

"Двама сме, които дърпаме и ръководим Локомотива. Аз отговарям и докато съм в този отбор, ще определям кой да е старши треньор. Видях, че някои вече са сменили Сашо, но това не отговаря на истината. Той е млад специалист и е нормално да има и успехи, и неуспехи. Не мога да си позволявам лукса след всеки неуспех да сменим треньора на отбора", заяви Крушарски пред "Дспорт".

"Той е доказал своите умения миналата година, когато завършихме втори и аз вярвам в него. Да припомним ли, че мнозина сменяха и Бруно Акрапович след първите му неуспехи с отбора, а аз застанах зад него и го подкрепих. Няма да припомням какви успехи имаше Локомотив последните две-три години. Аз ръководя Локомотив, а машинистът е Сашо Тунчев", завърши собственикът на 'смърфовете'.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати