Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Крушарски: Тунчев все още е машинист на нашия Локомотив

Спорт

Крушарски: Тунчев все още е машинист на нашия Локомотив

Снимка:

Крушарски се надява, че Локомотив Пловдив още след паузата за национални отбори ще изглежда по по-различен и добър начин.

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се завърна от Бразилия и бе сюрпризиран от информация в някои медии, че старши треньорът на клуба Александър Тунчев ще бъде сменен след поредицата от незадоволителни резултати.

"Двама сме, които дърпаме и ръководим Локомотива. Аз отговарям и докато съм в този отбор, ще определям кой да е старши треньор. Видях, че някои вече са сменили Сашо, но това не отговаря на истината. Той е млад специалист и е нормално да има и успехи, и неуспехи. Не мога да си позволявам лукса след всеки неуспех да сменим треньора на отбора", заяви Крушарски пред "Дспорт".

"Той е доказал своите умения миналата година, когато завършихме втори и аз вярвам в него. Да припомним ли, че мнозина сменяха и Бруно Акрапович след първите му неуспехи с отбора, а аз застанах зад него и го подкрепих. Няма да припомням какви успехи имаше Локомотив последните две-три години. Аз ръководя Локомотив, а машинистът е Сашо Тунчев", завърши собственикът на 'смърфовете'.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още