Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кубрат Пулев прибира поне 5 млн. долара от мача с Джошуа

Спорт

Кубрат Пулев прибира поне 5 млн. долара от мача с Джошуа

Кубрат Пулев прибира поне 5 млн. долара от мача с Джошуа - Tribune.bg
Снимка:

Кубрат Пулев ще спечели поне 5 милиона долара от мача с Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF), твърди британският таблоид "Сън", цитиран от bTV.

Към момента общият награден фонд е достигнал близо 100 милиона долара, но от щаба на Джошуа се опитват да опазят това в тайна и е малко вероятно да отделят голяма част от него за българския боксьор. Последният съперник на Джошуа - Анди Руис, заработи 6 милиона долара срещу 60 в полза на световния шампион.

Кобрата вече се съгласи с голяма част от условията на Джошуа, едното от които бе двубоят да е в Лондон. Така за трети път в рамките на шест години българинът ще има шанс да стане световен шампион. През 2014 г. той загуби от украинеца Владимир Кличко в Хамбург. Сблъсък между по-големия от братя Пулеви и Антъни Джошуа трябваше да има и през октомври 2017 г., но тогава тежка контузия попречи на Кобрата да се качи на ринга срещу световния шампион.

Мачът ще се проведе на новия стадион на футболния тим "Тотнъм", който беше обновен през 2019 г. и има капацитет от над 62 хил. зрители.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати