Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кубрат Пулев с убедителна победа и 33-ти успех на ринга

Спорт

Кубрат Пулев с убедителна победа и 33-ти успех на ринга

Кубрат Пулев с убедителна победа и 33-ти успех на ринга - Tribune.bg
Снимка:

„Не беше лесен мач. Винаги съм критичен към себе си, можеше да го изиграя по-красиво, по-хубаво, по-убедително, можеше да го нокаутирам. Твърдо момче, твърда глава и неудобен стил, но аз мисля, че го надиграх по всякакви параграфи и убедителна победа", сподели Кубрат Пулев след победата си над украинския Хълг в София. 

Кобрата записа 33-ти успех на професионалния ринг след единодушно съдийско решение в „Арена София“. „Като цяло неудобен тип боксьори, който постоянно с главата се вре, което беше въпрос на съдийска преценка, но съдията колко виждаше, какво виждаше. Имаше и удари под пояса, имаше удари с глава, няма проблем, това е професионалният бокс. За това тренираме и за това сме издържливи, трябва да сме готови. Не приемах размените, надиграх го отвсякъде, чисто технически го надиграх, защото нямах полза от размени, защото всеки един удар в тежка категория може да е решаващ. Видяхте, че и аркада ми отвори, не знам колко е голяма. Благодарен съм на Господ, радвам се, че зарадвах всички българи в залата, която беше пълна. Зарадвах и хората, които са гледали на екраните, така че им благодаря за любовта", каза Кобрата след мача.

Той бе предизвикан от Мануел Чар веднага след успеха, като двамата би трябвало да реализират двубоя за регулярната световна титла на Световната боксова асоциация през есента. „Септември-октомври месец би трябвало да направим мач за световна титла, който седи, договорите седят, просто го чакаме да се възстанови от контузията, която е направил. Да се надяваме да няма нова, да се надяваме и аз да нямам никакви контузии, чувствам се здрав, чувствам се силен. С него може да бъде още по-интересен мачът, и за публиката, и за мен".

Пулев благодари на публиката за бурната подкрепа по време на мача. „Това е нещо, което никой с нищо не може да купи и това е единствено и само любов, която може да ме направи най-щастливият човек. Организационно се справихме, беше блестящо, добре, че я има тази Арена. Всичко мина перфектно, цялото боксово шоу беше на високо ниво. Предаваше се по целия свят по различни телевизии“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Кубрат Пулев
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети