Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кубрат Пулев с устрем към световната титла

Спорт

Кубрат Пулев с устрем към световната титла

Кубрат Пулев с устрем към световната титла - Tribune.bg
Снимка:

Най-важният мач в кариерата си – така Кобрата нарече триумфа на ринга зад океана

От януари Кубрат Пулев ще започне подготовка за мача за световната титла. „Най-важният мач” в кариерата си – така Кобрата нарече триумфа на ринга зад океана. Мач, в който той заложи всичко. и постигна ключова победа ,която му дава възможност догодина да се бие отново за световната титла.

В боксов сблъсък, който държа българите будни в ранните часове в неделя, Кубрат победи категорично американеца Райдъл Букър, бивш затворник, който 12 години е лежал зад решетките за наркотици.

Пред NOVA боксовата звезда сподели какво си е говорил с опонента си по време на мача. „Беше много комично. Каза, че не мога да удрям много силно и започнах и аз да му отвръщам. Станаха малко на инат нещата. Евала му, не падна, макар че му беше тежко. Разклати се няколко пъти. Понесе тежки удари”, сподели Кобрата.

„Наистина ме изненада. Изключително важен мач беше. Ако не бях постигнал тази победа нямаше да има мач за световната титла", допълни още Пулев.

Той сподели, че е много самокритичен към себе си и открои някои свои пропуски. „Имаше удари, които не трябваше да пропускам от него. Това не си харесах”,каза още боксьорът и допълни, че ще почива през коледно-новогодишните празници.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Кубрат Пулев

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети