Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Куман: Разбира се, че Барселона е кандидат за титлата!

Спорт

Куман: Разбира се, че Барселона е кандидат за титлата!

Куман: Разбира се, че Барселона е кандидат за титлата! - Tribune.bg
Снимка:

„Каталунците“ се намират на осмата позиция в първенството, но с два двубоя по-малко.

Тимът на Барселона е в борбата за титлата в Ла Лига, това заяви наставникът на отбора Роналд Куман след трудната победа с 1:0 над Леванте в неделя вечер. Ако "блаугранас" спечелят оставащите две срещи, ще се намират на три точки от лидерите. 

„Разбира се, че сме кандидат за титлата. Има толкова много мачове пред нас. Просто трябва да натрупаме повече самочувствие и да подобрим ефективността си пред гола. Този успех сега ще ни донесе нужната увереност”, заяви Куман.

Нидерландецът очаква офанзивните му футболисти да бъдат по-спокойно в ключовите моменти:

„Когато отбележиш гол, това ти дава по-голяма увереност за следващата среща. Мисля, че в сряда ще покажем, че можем да играем още по-силно”, продължи специалистът.

След два дни на Барса предстои да се изправи срещу лидера в класирането Реал Сосиедад, а след това през уикенда му предстои трето поредно домакинство за първенство - срещу Валенсия.

„Когато си загубил 4-5 гостувания, е нормално да бъдеш критикуван. Но ако гледаме по-общо, се вижда, че играем по-добре. Създаваме много възможности и просто трябва да сме по-точни пред вратата”, каза още Куман.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети