Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Легендата на ЦСКА Петър Жеков нападна феновете заради Гриша Ганчев

Спорт

Легендата на ЦСКА Петър Жеков нападна феновете заради Гриша Ганчев

Снимка:

Вижте подробности

Легендата на ЦСКА Петър Жеков нападна феновете, които бяха посочени като една от причините за оттеглянето на Гриша Ганчев от "Армията". „Никой няма да вземе акциите. Който иска да издържа ЦСКА, ще му трябват пари. Много пари. То хора с пари има, ама на никой не му се дават!“, коментира пред Мач Телеграф бившият голмайстор. 
 
Той е категоричен, че футболът е и бизнес и напълно разбира клубната политика. „Разбрах, че срещата за бъдещето на ЦСКА е била около 3 часа. Ето, например на Гриша Ганчев му се дават пари за клуба, но му се пречи. Феновете, които са го ядосали, да си гледат работата. Ганчев дава средства, но трябва и да вземе нещо. Това е един вид бизнес. Какво като сме продали Али Соу, има други играчи все пак. Голяма грешка правят тези фенове. Не знам каква е тази група „Offenders“. Да не би да са от другия клуб – 1948? Трябва да се провери. Не съм на вътре, за съжаление. Но Ганчев е прав.

Щом толкова искат Соу да остане, да вземат те да издържат ЦСКА. Да, но няма да го вземат. Трябват много пари. Имаме възможност да станем шампион и при настоящата ситуация. Али Соу си тръгва, но вместо него са взети добри футболисти. Ако зависи от мен, винаги с двама централни нападатели бих играл. Няма да се усети продажбата на Соу, но напускането на Ганчев – да", добави още Жеков.  

Коментари (1)

Циник Пазарната ни икономика нещо е изкривена ! Откъде накъде някой ще ми казва как задължително да си изхарча парите ? Я , да си ........ !
17.02.2021 09:56 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още