Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски с победа в последната контрола в Турция, Мъри критикува резервите

Спорт

Левски с победа в последната контрола в Турция, Мъри критикува резервите

Левски с победа в последната контрола в Турция, Мъри критикува резервите - Tribune.bg
Снимка:

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, сподели впечатленията си от последната проверка на "сините" на турска земя, спечелена с 2:1 над украинския Верес.

"Имахме и добри моменти, и някои проблеми. Продължаваме да пропускаме доста ситуации, прекалено лековато завършваме. Направихме доста промени, завършваме подготовката в нормално темпо, надявам се така да се представяме и в България", заяви Мъри.

"Въпрос на увереност, качество, самочувствие. Нарочно определям кой да бие дузпата, за да не носят футболистите вина. Нека мине под напрежение, да пропусне. На тренировки бие добре, но да видят, че когато е под напрежение, е друго. Това не е толкова важно."

"Не съм много убеден в широчината на състава. Днес видях, въобще не ми харесаха хората, които влязоха, беше изключително безотговорно и безидейно. Това, че са реализирали гол, нищо не значи."

"Когато ти вкарат гол от корнер, винаги е повод за притеснение. Допускаш лесно контраатака, имахме и позиционна грешка в крайната третина.

"Като се приберем в София, ще дадем крайна оценка. Тук се видя, че сме готови, тичаме доста, динамиката е добра, но едно е в подготовка, друго е в официални мачове. Надявам се да са разумни и да се проявим в най-добрата си светлина", завърши Мъри.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети