Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левскарите: Шествието преди мача с ЦСКА не е протест, ще покажем колко обичаме клуба

Спорт

Левскарите: Шествието преди мача с ЦСКА не е протест, ще покажем колко обичаме клуба

Левскарите: Шествието преди мача с ЦСКА не е протест, ще покажем колко обичаме клуба - Tribune.bg
Снимка:

При пълен стадион утре и в следващите няколко мача, рекламодателите сами ще ни потърсят, оптимист е Степан Хиндлиян

„Ако собствеността на клуба бъде в ръцете на привържениците или те имат блокираща квота при вземането на решения, това би дало категорични гаранции, че ще има прозрачно управление, ще се знае какво се случва и няма да има задкулисие“. Това заяви председателят на Националния клуб на привържениците на ПФК Левски Степан Хиндлиян пред БНТ.

Това обаче не значи, че феновете ще отпускат средства. Този, който дава парите може да е рекламен спонсор чрез рекламни договори, а решенията ще се взимат от Управителен съвет с професионален екип, категоричен е Хиндлиян.

По думите му, се наблюдава сериозна активизация по отношение наливането на средства за клуба, които са крайно необходими за погасяване на вноската към НАП до края на месеца.

„Само 24 часа след пускането на банковата сметка за дарения са събрани над 88 000 лв.“, уточни той.

Само 790 човека обаче са дарителите, което категорично не отговаря на потенциала, който общността има. Сега въпросът е тази вълна да бъде увеличена, да се търсят способи за улесняване дарението на средства, категоричен е Хиндлиян.

„Ние сме на мнение, че при такава активизация и пълен стадион утре и в следващите няколко мача, рекламодателите сами ще ни потърсят. Футболът е в такива условия, че без средства от генерални спонсори е много трудно“, допълни Хиндлиян.

Той коментира офертата на голяма компания за залози да придобие собствеността на клуба срещу 8,5 млн. евро.

„Предложение е нереалистично, тъй като собствеността на клуба се намира в "Нове Холдинг" и фирмите на Васил Божков, и ние знаем какви са неговите взаимоотношения с компанията, които предлага тези пари“, счита той.

„Видяхме, че г-н Божков, с цялата финансова мощ с която разполага, пак не беше способен да управлява клуба повече от година. Така че, този модел не е дългосрочен и дестабилизира големите клубове“, заяви още председателят на фенклуба на привръжениците на Левски.

„Шествието преди мача с ЦСКА не е протест, а призив за обединение. Трябва да покажем колко обичаме клуба. Трябва да спрем с дребните дразги. Призовавам колкото може повече хора да дойдат. Призовавам всички. Поканили сме и ръководството на БФС, ветерани. Утре трябва да се говори за Левски с добро", заяви Хиндлиян пред БНТ.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още