Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски допусна първа загуба в контролите

Спорт

Левски допусна първа загуба в контролите

Левски допусна първа загуба в контролите - Tribune.bg
Снимка:

"Сините" отстъпиха с 1:2 на Олександрия

„Левски“ отстъпи на „Олександрия“ с 1:2 в последната си контрола от зимния лагер, играна на спортен комплекс "Susesi" в Белек. Попаденията за украинците реализираха Ситало в 33-ата  и Задерака в 60-ата мин. За „Левски“ точен бе Станислав Костов в 75-ата мин.

"Сините" стартираха с Милан Миятович на вратата, а пред него в защита Живко Миланов, Нуно Рейш, Холмар Ейолфсон и Иван Горанов. В средата на терена бяха Симеон Славчев, Хали Тиам и Франко Мазурек, а по крилата Паулиньо и Станислав Иванов. Атаката поведе Дени Алар.

В 5-ата минута украинците получиха правото да изпълнят пряк свободен удар. Първоначалният изстрел бе в стената, а след това топката попадна отново във футболист на „Олександрия“, който стреля от дистанция, но Милан Миятович изби.

В 21-ата след контратака на украинците последва центрира отдясно на наказателното поле, но Тиам се намеси отлично и изчисти топката. В следващата минута Паулиньо бе фаулиран в наказателното поле, но главният съдия не свири дузпа. Три минути по-късно Живко Миланов изведе Станислав Иванов зад защитата, но бранител на украинците не позволи на младока да отправи хубав удар към вратата на Панкив.

В 33-ата минута Артьом Ситало откри резултата след контраатака, а седем по-късно Дени Алар стреля от дистанция, но Панкив спаси.

През втората част в 56-ата минута Дени Алар изпълни хубав свободен удар, но топката мина малко над вратата на Пинкив. След това Станислав Костов замени австриецът на терена, а Стайн Спиерингс влезе на мястото на Станислав Иванов. Мартин Райнов се появи в игра вместо Нуно Рейш.

В 60-ата минута Задерака вкара втори гол за „Олександрия“ след хубав удар с глава.

В 67-ата минута Живко Миланов предаде капитанската лента на Иван Горанов и отстъпи мястото си Деян Лозев, а Здравко Димитров замени Паулиньо. Ивайло Найденов се появи в игра за "сините" в 75-ата минута.

Веднага след това Нашименто центрира от корнер именно към Найденов, а футболист на украинците игра с ръка в наказателното поле и бе отсъдена дузпа в полза на българския тим. Зад топката застана Станислав Костов, който прати вратаря в другия ъгъл и върна един гол за „Левски“.

В 85-ата минута Нашименто центрира към наказателното поле, където малко не достигна на Хали Тиам да изравни. До края нови голове не паднаха.

Така „Левски“ завърши зимната си подготовка с три победи и една загуба – 3:2 срещу арменския „Пюник“, 2:1 срещу австрийския „Рапид“ (Виена), 4:1 срещу националния отбор на Узбекистан за юноши до 19 г. и 1:2 срещу „Олександрия“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Левски

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати