Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски е близо до подписване с генерален спонсор

Спорт

Левски е близо до подписване с генерален спонсор

Левски е близо до подписване с генерален спонсор - Tribune.bg

Това сподели изпълнителният директор на ПФК Левски - Павел Колев пред журналисти след сбирката на Управителния съвет на клуба.

„Предполагам в най-скоро време ще има новини по тази тема. Предполагам, че ще има и новини около „сребърни” и „бронзови” спонсори. Вече обявихме няколко и ни се иска скоро да подпишем и предстоящите договори”, каза Павел Колев.

„Ще излезем с позиция по две основни теми. Първата е инцидентите по време на мача с Ботев Пловдив, а другата е свързана с явната според нас съдийска тенденция от старта на сезона. За феновете – ние като клуб няма как да толерираме подобно поведение, въпреки че става въпрос за наши привърженици и конфликт, който тлее между тях от много години. Най-важното около, което се обедини УС, а и беше подкрепен от НС, че ние като клуб ще вървим постепенно към персонализация на билетите, което значи, че ще продаваме билети само срещу лична карта. Това можем да го синхронизираме с членските карти и най-вероятно ще прибегнем да продаваме билети за домакинства и гостувания само с абонаментни и членски карти. На нашия стадион няма да имаме проблем с идентификацията и си запазваме правото да конкретизираме извършителите, а освен да търсим отговорност от тях, да им се налага и забрана за посещаване на мачове”.

„Сблъсък не очаквахме и не сме предупредили позицията, но те знаеха, че ще има напрежение. Предвид условията там проблемът беше сериозен и те ни казаха, че са взели всички мерки. Ние го правим преди всеки мач, когато гостуваме в провинцията.

„Пред нас полицията не е казвала, че не знае. Ние ги предупредихме ясно, че очакваме проблем. Най-малкото защото нещо подобно се случи и в Монтана. Това беше изречено от нас като ръководство. Ние непрекъснато водим разговори, но поне до момента няма полза от тях и това, което се случи в Коматево не води натам. Трудно ми е да си обясня как само представители на една от фракциите са задържани, но това е към органите на реда. Опасения имаме и затова ще вземем мерките, за които говорим. Оттук-нататък билети в свободна продажба за гостуване няма да бъдат продавани, а само срещу абонаментна или членска карта. Критиките от НКП бяха една от темите, които говорихме. Не ни притесняват, но смятаме, че това е сериозен проблем, който трябва да бъде решен”.

„Относно съдийството? Това, което ще отправим като послание е, че в пореден мач се допускат грешки в ущърб на Левски и това повлиява на крайния резултат. Не мога да кажа умишлени ли са тези решения, но тези въпроси са към съдийската комисия”.

„Разчитаме да реализираме и изходящи трансфери и ще запознаем хората чрез отчети. Мисля, че много трудно можем да вземем футболисти сега, но тези въпроси по-скоро са към треньора и Наско Сираков. В последните дни на трансферния прозорец рискът от грешка е голям. Ако продадем някой, ще остане за зимата. Има две реални оферти в клуба. В касата не мога да кажа колко пари има, тъй като е на отчет при главния счетоводител. В банковата сметка имаме 27 хиляди и нещо лева. Кой е казал, че оперираме без пари? Плащаме каквото можем и другото го отлагаме – това е. Магазинът прави оборот всеки ден, получихме 100 хиляди лева от Спас Русев – това също е приход. Не са достатъчни обаче, за да покрием цялата разходна част. Детайлна справка за заплатата ще направим другата или по-другата седмица. Ще направим отчет, така че горе долу има яснота. Имаме споразумения с играчите за разсрочване и сега държим под контрол този процес”, призна Колев.

„Холмар Ейолфсон? Това беше дълга сага, която произтече от факта, че имахме голямо задължение към него откъм заплати. Той се прибра в Рейкявик да се възстанови от операция за херния. След като се възстанови, говорихме нашироко. Той нямаше никакъв мотив да се прибира – поради един основен постулат на правото, който за съжаление наше е залегнал и в швейцарските закони – а то е, че когато едната страна не плаща, то другата не е длъжна да тренира. Ние нямахме лост той да се върне. Разговорът с него беше за клуб и кандидат. Тези разговори продължиха дълго време. В крайна сметка той се отказа от заплатите, които дължим, а той да отиде в Розенборг като свободен агент. Реална опасност сега да напусне някой – няма, но потенциална има. Разговаряме с футболистите и това е причината от време на време да плащаме заплати. Всеки има граници на търпение и всеки има нужда от средства да си издържа семейството”.

„Не мога да говоря за генералния спонсор. На този етап Левски не е в позиция да капризничи за условията, но те са добри на фона на това, което имаме сега – даже повече от добри. Това не е единственият разговор, така че ако успеем да финализираме всичко успешно нещата ще са много добре за клуба в близките месеци. На финалната права сме, но тя е най-трудна за избягване”, завърши Колев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети