Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски извади късмет, спаси се от загуба в Кърджали

Спорт

Левски извади късмет, спаси се от загуба в Кърджали

Левски извади късмет, спаси се от загуба в Кърджали - Tribune.bg

Фигурантът Паулиньо вкара за 1:1 при една от малкото добри атаки на "сините"

Левски извади луд късмет при гостуването си на Арда от втория кръг на efbet Лига. "Сините" отново бяха безумно слаби, но си тръгнаха с точка след 1:1 в исторически за домакините мач. Скандални пропуски лишиха тима на Николай Киров от успеха в първия двубой на осветление в Кърджали. Арда бе 36 минути с човек повече, но и това не помогна. След повече от две години в игра след контузия пък се завърна бившият национал Михаил Александров.

Иван Коконов откри резултата в 8-та минута след бърза атака на Арда и поредица от грешки на "синята" защита. Нападателят на домакините в крайна сметка излезе сам срещу вратаря Николай Михайлов и не сгреши - 1:0.

Левски изравни в 50-та минута при една от малкото си добри атаки в мача. Фигурантът до този момент на терена Паулиньо се реваншира за слабата си игра и с много техничен удар прати топката в мрежата за 1:1. Малко по-късно защитникът на Левски Ивайло Найденов получи заслужено втори жълт картон от рефера Станислав Тодоров и остави отбора си с човек по-малко.

До края на мача Арда натисна здраво, но след поредица от пропуски така и не стигна до втори гол. За сметка на това нападателят на Левски Робърта имаше уникален шанс да донесе победата на своя отбор малко преди последния съдийски сигнал, но не уцели вратата от чиста позиция. Арда е с актив от 2 точки след първите два кръга, докато Левски е само с 1.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети