Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски обещават – имаме план, няма да ни изхвърлят от евротурнирите

Спорт

Левски обещават – имаме план, няма да ни изхвърлят от евротурнирите

Левски обещават – имаме план, няма да ни изхвърлят от евротурнирите - Tribune.bg
Снимка:

Сините имат 3 месеца да погасят 1 млн. евро задължения

Левски няма да бъде изваден от евротурнирите, обещават от ръководството на тима. По-рано днес стана ясно, че УЕФА може да накаже отбора за два сезона заради забавени плащания.

Ръководството на сините излезе с позиция към феновете, подписана от изпълнителния директор Красимир Иванов.

„В късния следобед днес в медиите бе разпространена новина, свързана с наказание от УЕФА относно участието ни в европейските клубни турнири.

За да не даваме повод за спекулации, искам веднага да изясня този въпрос. Като част от лицензирането на клуба за участие в европейските турнири ние сме подлагани всяко тримесечие на преглед, свързан с отговаряне на критериите за лицензиране. Като част от този процес сме получили предписания за неща, които клубът трябва да свърши в определени срокове.

Както заявихме по-рано тази седмица във вторник, ние сме наясно с условията, на които клубът трябва да отговоря и имаме план как да решим поставените задачи в срок до 31 януари 2019 година. Точно, както направихме с уреждането на взаимоотношенията по делото с Дъстли Мюлдер в сряда тази седмица.

Изключване на клуба от участие в евротурнирите на база на административни критерии няма да има“.

Според официалната информация Левски има задължения за около 1 млн. евро, включително 700 000 евро. Дълг към Националната агенция за приходите (НАП). Сериозна сума трябва да бъде изплатена и на футболисти и треньори – близо 300 хил. евро.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети