Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски оглави класирането след драматичен успех над новак в елита

Спорт

Левски оглави класирането след драматичен успех над новак в елита

Левски оглави класирането след драматичен успех над новак в елита - Tribune.bg
Снимка:

„Сините“ победиха Царско село с две попадения в последните минути

"Левски" победи с 2:0 "Царско село" в среща от 4-ия кръг на шампионата и се изкачи на върха в класирането.

Дебютиралият в мача Найджъл Робърта вкара в 89-ата минута, а младокът Станислав Иванов удвои в 90-ата.

При контраатака в 20-ата минута Алар пропусна сам срещу вратаря Чворович. Малко по-късно той беше спънат на границата на наказателно поле, но след центрирането от фаул Чворович хвана топката.

В 31-ата минута Станислав Иванов финтира Кавдански, но от няколко метра стреля направи невероятен пропуск, шутирайки в аут. Буквално в последните секунди на първата част Чворович изби центриране на Паулиньо и топката стигна до Мазурек, който отправи неточен удар.

Три минути след почивката Чворович направи страхотно спасяване след удар на Паулиньо, който бе и първи точен в очертанията на вратата за „сините“ от началото на мача. Малко по-късно след центриране от фаул Антонио Георгиев пропусна да вкара във вратата на Миятович.

В 56-ата минута Найджъл Робърта дебютира в елита, сменяйки Алар. Холандецът можеше да вкара гол още с първото си докосване, но Кавдански пресече подаването към него и празната врата.

В 89-ата минута обаче Робърта вкара след грешка в отбраната на домакините, а минута по-късно от подобна ситуация се възползва и младокът Станислав Иванов, който оформи крайното 2:0 за "сините".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети