Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски с тежка загуба в Ларнака

Спорт

Левски с тежка загуба в Ларнака

Левски с тежка загуба в Ларнака - Tribune.bg
Снимка:

Измислен червен картон на Живко Миланов доведе до класическо поражение от АЕК в Лига Европа

Отборът на Левски намали до минимум шансовете си да продължи към третия квалификационен кръг на Лига Европа, след като загуби от АЕК Ларнака 0:3 като гост в първия мач между двата тима.

„Сините“ стояха много добре на терена през първото полувреме на „АЕК Арена“, като Дени Алар и Мартин Райнов имаха отлични възможности да открият резултата, но не успяха да го сторят, а вратарят на кипърците се отличи и със страхотно спасяване след далечен изстрел на Хали Тиам.

Решаващият момент в мача дойде в 45-та минута, когато капитанът на Левски Живко Миланов получи много пресилен втори жълт картон и бе изгонен.

След почивката домакините постепенно наложиха натиск и той даде резултат в 67-та минута, когато Апостолос Джану се разписа от близко разстояние след центриране отляво на Ектор Евел.

Три минути по-късно Раул Руис покачи на 2:0, а след още пет минути Евел направи 3:0 с много силен и точен удар от далеч.

Възпитаниците на Петър Хубчев се опитаха да отговорят в оставащите минути, но нямаха сили да го сторят и по този начин ще влязат в реванша на „Герена“ след седмица с пасив от три гола. /БГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати