Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски с нов Надзорен съвет

Спорт

Левски с нов Надзорен съвет

Снимка:

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и изпълнителният директор Павел Колев обявиха сензационна новина след годишното Общо събрание на клуба. Изненадващото решение е, че досегашният Управителен и Надзорен съвет остават.

Днес, малко след 14:00 часа беше избран нов Надзорен съвет. Очаквано в него попаднаха Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев.

Старият Надзорен съвет от Георги Попов, Михаил Тодоров и Александър Тумпаров остава. Очаква се да бъде избран и нов Управителен съвет на клуба.

"Стандартен дневен ред. Преминахме през отчета за 2019 година и направихме детайлен анализ какво се е случло. Коментирахме последните 6 месеца. Акционарите имаха доста въпроси. Избрахме нов надзорен съвет, в който влизат Петър Ганев, Константин Папазов и Наско Сираков", започна той.

"Акционерите не освободиха досегашния Управителен и Надзорен съвет на дружеството. Засега съм изпълнителен директор. Надзорният съвет ще решава. Тогава ще се стигне и до мен. Аз ясно декларирах, че съм тук като човек, който ще поеме отговорност, за това, което се е случило през 2019 и 2020 година. В крайна сметка когато си директор на Левски част от отговорността е тази", допълни директорът.

"Имах право еднолично да освободя стария Надзорен и Управителен съвет, но не го направих, тъй като се съобразих с желанието на акционерите", заяви пък Сираков.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още