Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Любо Пенев преди мача с Лудогорец: Не ни минава през ума подценяване

Спорт

Любо Пенев преди мача с Лудогорец: Не ни минава през ума подценяване

Любо Пенев преди мача с Лудогорец: Не ни минава през ума подценяване - Tribune.bg
Снимка:

Двубоят на стадион „Българска Армия“ ще се играе в сряда от 19:30 часa.

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди дербито с Лудогорец.

“Отборът е много добре подготвен и винаги ще бъде така под мое ръководство. Исках да се играе мача в предишния кръг. Получи се така, че не се състоя и не искам да го коментирам. Има си някакви причини и мотиви. Край! Мислим си за следващата среща, по-следващата, купи..“, заяви Пенев.

„Нямаме кадрови проблеми. Тренират почти всички. Имаме някои ударени, но целият отбор тренира добре. Тимът е добре подготвен и се целим винаги към победа“, добави още той.

„Отговарям за моя отбор – ЦСКА. Ще бъдем мотивирани и подготвени. Ще изиграем сериозно мача. Не ни минава през ум подценяване. Имаме още четири двубоя. Това е, което правим, когато се подготвяме по време на тренировките. Коя е същата тактика? Има тайна за победата, както и рецепти. Знам ги много добре. Винаги ще играем за победа, без значение на кой отбор съм треньор. Няма какво да се заблуждаваме“, каза треньорът на „червените“.

„Концентрацията трябва да съществува винаги. Много е важно да тренираш добре, за да играеш добре. Ако го правиш на тренировките, ще го прави още по-добре на мач. Купата е там и не я забравяме. Целта е само една и нищо повече. Ако има играчи, които не са концентрирани, трябва да го забравят, защото това не е начинът, по който ще печелим. Фокусирани сме върху двубоя и не искам да се разсейваме. Изцяло съм вглъбен в този мач“, заяви Пенев.

„Светла му памет на Джеки. Беше от година и повече болен. Не можа да се пребори. Бяхме колеги и приятели. Както и да го мислим, рано или късно всички ще поемем по този път. Не трябва да си мислим, че сме безсмъртни“, добави още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети