Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Любо Пенев: Стойчо няма да се занимава с футбол, докато аз съм в клуба

Спорт

Любо Пенев: Стойчо няма да се занимава с футбол, докато аз съм в клуба

Любо Пенев: Стойчо няма да се занимава с футбол, докато аз съм в клуба - Tribune.bg
Снимка:

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде традиционната си пресконференция преди домакинството срещу Локомотив София от седмия кръг на efbet Лига.

„Проблеми с футболисти нямаме. Ще проведем днес последна тренировка. Очаквам да се представим в линията, в която сме. Те знаят, че имам това изискване. Не сме се срещали със Стойчо Младенов, едва ли ще се срещаме често. Фактът, че започва да работи в клуба, не означава, че ще променя отношението си към него. Той няма да се занимава с футбол, докато аз съм в клуба. Трябва да има професионално напрежение. Трябва всеки да се представя по най-добрия начин. Очакват се нови попълнения. Няма гаранция, че ще дойдат“, каза Пенев.

Той коментира актуалната ситуация с ЦСКА, като нападна ръководството.

"Рано или късно ще има един ЦСКА. Този ЦСКА ще бъде на феновете и за феновете. Защо бях поканен на „Армията“ - за да матирам напрежението между фенове и ръководството. Ръководството не иска да сме първи, не иска трофеи и ЦСКА да е в позицията, в която заслужава. При добре свършена работа за два три месеца, изгонване, лъжи – това се нарича предателство. Сектор Г не ходи на мачове, защото са лъгани и мамени в продължение на 7 години. Познавам се с много фенове, които са ме подкрепяли безусловно. Винаги ще им бъда благодарен. Имаше една игра – топло-студено. При мен е много студено. На „Армията“ трябва да се търсят предателите.“, каза Пенев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети