Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Стойчо Младенов стана оперативен директор на ЦСКА 1948

Спорт

Стойчо Младенов стана оперативен директор на ЦСКА 1948

Стойчо Младенов стана оперативен директор на ЦСКА 1948 - Tribune.bg
Снимка:

Той прие офертата на собственика на Efbet Цветомир Найденов

Новият оперативен директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов разкри подробности около решението си да започне тази работа. Той прие офертата на собственик на Efbet и на футболния клуб Цветомир Найденов.

„Всеки е в правото си да изразява недоволство. Достатъчно съм зрял, за да преценя какво трябва да направя. Отивам в клуб, в който работят мои съотборници и легенди на ЦСКА. Къде да отида в Лудогорец, в Левски. След като ме принудиха да напусна ЦСКА от "Българска армия" къде да отида? Отивам в отбор, който има бъдеще и самото развитие на клуба в последните години го доказва. В тези повече от 3 месеца имах възможност да се срещам с хората, които работят в клуба, със спонсорите и придобих представа за този клуб“, каза Младенов.

"Защо да не бъде на "Българска армия" на следващия мач? Нормално е да има реакция от крайни. Както получавам крайни СМС-и, така и получавам такива с разбиране. Трябва ли да наречем Гибона предател, че беше в ЦСКА, или Наско Сираков, или който и да било", допълни Младенов.

"Не е приятно да има две ЦСКА-та, но всичко зависи от нас. Аз искам да видя единен ЦСКА. Феновете разделени, легендите разделени, ръководителите, които са доста богати, пак разделени. Не говоря за обединение, искам единен ЦСКА. Има разделение между феновете факт ли е? Факт е? Защо в Левски съумяха да се обединят? При нас продължава и се поощрява от различни места. Разделяй и владей, това се прави. Самата история го показва", допълни още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати