Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Люпко Петрович: Всички в ЦСКА трябва да се обединим!

Спорт

Люпко Петрович: Всички в ЦСКА трябва да се обединим!

Люпко Петрович: Всички в ЦСКА трябва да се обединим! - Tribune.bg
Снимка:

Ако не постигнем резултат в Европа - знам какво предстои - “довиждане”!

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович даде пресконференция преди мача срещу Осиек.

Първият двубой от втория квалификационен кръг на Лига Европа е в четвъртък (25 юли) от 20:30 часа на "Армията".

„ЦСКА е велик клуб и когато е в криза се търсят грешките. Трябва да се види как да се излезе от тази ситуация. За загубата е виновен колективът. Сега трябва да се върнем в правия път. Ето сега се обвинява един млад български играч (б.а. Стойчо Атанасов), че е допуснал грешка, но преди него сбъркаха и други. Тук не се ценят българските играчи. В Звезда има 4-5 чужденци, другото само са сърби. Ако не бяхме дали шанс на Турицов, нямаше да стигне до националния отбор. Във футбола големите отбори често са в криза. Имам опит как да се справя", каза Петрович, който бе назначен официално начело на „червените“ преди няколко дни.

"Господин Ганчев загърби бизнеса си, защото мисли 24 часа за футбол. Ако и ние сме така, ще стигнем до успех. Работихме добре с Добри (Митов). Играчите търсеха грешките в другите и не знаеха от кого да поискат съвет. Сега знаят към кого да се обърнат, ако нещо не разбират. Играчите срещу Черно море бяха като на разходка в парка. Трябва да се обединим и да го видим още утре. Сега трябва да се съберем отново и да станем истински отбор”, добави Петрович.

"Осиек има финансиране от Унгария и дори може би от президента. Имат няколко чужденци, но повечето са местни. Мисля, че това е правилното. Имат силни футболисти - Марич и Мансе са добри. Левият им бек също е опасен. В момента са по-силни от Хайдук. Ако не постигнем резултат, знам какво предстои. Щом не побеждаваш - “довиждане”! Ние сме един отбор. Не е важно кой ще направи грешка. Важно е да си помагаме и всички заедно да излезем от кризата. Не да се сочим един друг с пръст. Видяхте, че и Лудогорец, който е шампион цели осем пъти, може би ще станат и девет, загубиха от Ференцварош."


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати