Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лия Каратанчева записа три победи в Скопие

Спорт

Лия Каратанчева записа три победи в Скопие

Лия Каратанчева записа три победи в Скопие - Tribune.bg
Снимка:

В турнира на двойки при юношите Симеон Костов и Михаел Михайлов се класираха на четвъртфинал

Лия Каратанчева (ТК "Левски", гр.София) се класира за втория кръг на турнира от пета категория на ITF в Скопие (Северна Македония).

На старта на основната схема Каратанчева записа победа с 6:4, 6:2 над Салма Другова от Словакия. Лиа започна турнира от квалификациите. Там тя постигна успехи с 6:3, 6:1 над Блеарта Укехалкал от Косово и с 6:2, 6:1 над Анамария Серпези от Румъния, съобщава Българскаат федерация по тенис.

Беатрис Спасова (ТК "Черно море Елит", гр.Варна) загуби в първия кръг с 2:6, 1:6 от американката Джулиан Роа.

При юношите Симеон Костов (ТК "НСА", гр.София) е поставен под номер 7 и ще започне директно от втория кръг. Михаел Михайлов (ТК "Августа Траяна", гр.Стара Загора) отстъпи в първия кръг с 4:6, 0:6 Петер Примара от Словакия. За съжаление другите българчета не успяха да преминат през квалификациите.

В турнира на двойки при юношите Симеон Костов и Михаел Михайлов се класираха на четвъртфинал. Българчетата победиха с 6:0, 6:4 испанците Луис Франсико и Марк Ктири.

Александър Темов (TK "Диана", гр.София) и Лука Стефанович (Сърбия) се класираха за втория кръг. Те се наложиха с 6:2, 6:2 над Драгомир Драганов (ТК "Авеню", гр.Бургас) и Димитър Симеонов (ТК "Виа Тенис Стар", гр.София).


Последвайте ни в Google News

 

Етикети тенис

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети