Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Локо Пд се изложи срещу ЦСКА 1948, Тунчев подаде оставка

Спорт

Локо Пд се изложи срещу ЦСКА 1948, Тунчев подаде оставка

Локо Пд се изложи срещу ЦСКА 1948, Тунчев подаде оставка - Tribune.bg
Снимка:

Отборът на ЦСКА 1948 записа една от най-изразителните си победи в елита, разбивайки гостуващия Локомотив Пловдив с 4:0 в Бистрица.

„Червените” не срещнаха никакви трудности срещу „смърфовете, които играха почти 90 минути с човек по-малко на терена, след като Преслав Боруков бе изгонен още в 8-ата минута.

Точни за състава на Николай Киров бяха Александър Колев, Мартин Тошев и Галин Иванов, който се разписа на два пъти.

От своя страна пловдивчани успяха да отправят едва два точни удара, които обаче не затрудниха по никакъв начин вратаря Иван Караджов.

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев обяви, че ще подаде оставка, защото е дошло време за промяна в отбора.

"Може само да гадаем какво щеше да бъде, ако сме с 11 човека. И да кажа, че не е било справеливо, това е било решението на съдията. имаше спорни отсъждания, но и да коментирам, няма да променя нищо. Теренът бе доста тежък, а в началото на второто полувреме допуснахме грешки и рухнахме", започна Тунчев.

"Знаете, рибата се вмирисва откъм главата. Аз ще понеса своята отговорност и ще си подам оставката. Може би е дошло времето за промяна. Собственикът ми има доверие, но явно липсва нещо и трябва промяна. Не се чувствам предаден", обяви наставникът.

"Надявам се в следващия кръг отборът да победи - това е начинът. На този етап смятам, че в следващия кръг няма да съм треньор на Локомотив Пловдив", завърши откровено наставникът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети