Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Локомотив Пд и Арда не се победиха на "Лаута"

Спорт

Локомотив Пд и Арда не се победиха на "Лаута"

Локомотив Пд и Арда не се победиха на Лаута - Tribune.bg
Снимка:

Двата тима играха не успяха да си отбележат гол за 90 минути

Локомотив Пловдив завърши наравно 0:0 при домакинството си на Арда (Кърджали) в нервен двубой от 18-тия кръг на efbet Лига. Срещата се игра днес от 12:00ч. на „Лаута“.

В 15-та минута слаб изстрел с глава на Стивън Езе не се оказа проблем за Иван Караджов. Арда отговори с удар на Деян Лозев, който бе отразен от Мартин Луков, а в последствие стражът на Локомотив бе и фаулиран. В 40-та минута опасен шут на Ален Ожболт мина на сантиметри от страничната греда.

Втората част започна със сериозен натиск на Локомотив, като на два пъти Бирсент Карагарен се озова на добра позиция. В 62-та Диниш Алмейда засече с глава центриране от корнер, но Иван Караджов спаси. В следващата атака Спас Делев бе намерен непокрит в наказателното поле и стреля, но Мартин Луков показа рефлекс и спаси. В 75-та минута Локомотив остана с човек по-малко. Стивън Езе бе изгонен заради втори жълт картон и остави своя тим с 10 души на терена. Малко по-рано, за подобно нарушение на Александър Георгиев от Арда, главният рефер Стефан Апостолов не вдигна втори жълт картон на състезателя на гостите. Локомотив не се отказа да преследва успеха до края на двубоя, но „черно-белите“ не съумяха да стигнат до гол.

В четвъртък (05.12) Локомотив се изправя срещу Литекс (Ловеч) в 1/8-финал за Купата на България. Срещата е от 17:30ч. на „Лаута“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети