Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец без половин отбор срещу Звезда и ЦСКА

Спорт

Лудогорец без половин отбор срещу Звезда и ЦСКА

Лудогорец без половин отбор срещу Звезда и ЦСКА - Tribune.bg
Снимка:

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев има доста сериозни главоболия от кадрово естество преди двата изключително важни мача за тима му следващата седмица.

Става въпрос за голям брой травми. Две от тях станаха по време на вчерашната загуба от ФК ЦСКА 1948 с 0:2 в София. Днес ще стане ясно каква е ситуацията със Сисиньо и Бърнард Текпетей. Още след мача в неделя обаче прогнозите за фланговия футболист не бяха особено оптимистични, като се заговори за проблем със страничната връзка, което може да го извади от строя за по-дълъг период от време.

Ситуацията с бразилеца Сисиньо също е под сериозна въпросителна и все още не може да се каже дали ще може да се оправи за четвъртък. Той стана изключително важен играч, тъй като може да играе както като десен, така и като ляв бранител. Ясно е, че Антон Недялков е извън строя след операцията на глезена, която му бе направена в Португалия.

Централният бранител Жозсуе Са също се възстановява от своята контузия и най-вероятно няма да бъде на разположение за двата мача. Това прави ребусът в отбрана още по-сложен, най-вече за двубоя срещу ЦСКА, тъй като Оливие Вердон ще бъде наказан заради червения картон в Бистрица.

Най-сериозни шансове да се оправят до четвъртък имат Кирил Десподов и Алекс Сантана. Българският национал почти сигурно ще започне титуляр на „Райко Матич“, докато за Сантана ще се решава до последно.

Единствената добра новина за Станислав Генчев е връщането в игра на Каули Оливейра. Бразилецът обаче няма как да играе срещу Цървена звезда, тъй като няма картотека в Европа, но пък може да бъде използван в мача срещу ЦСКА идния понеделник, въпреки че едва ли ще може да играе 90 минути.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети