Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лудогорец финализира трансфера на опитен бразилец от Ботафого

Спорт

Лудогорец финализира трансфера на опитен бразилец от Ботафого

Лудогорец финализира трансфера на опитен бразилец от Ботафого - Tribune.bg
Снимка:

„Разград ми харесва, чувствам се като у дома", заяви Сантана

 Бразилският дефанзивен халф Алекс Сантана е футболист на Лудогорец. В сряда деветкратният шампион на България и Ботафого финализираха сделката за полузащитника. Част от нея бе преминаването на Рафаел Форстър в гранда от Рио Де Жанейро, където треньор в момента е Пауло Аутори.  Сантана е в плановете на Лудогорец от дълго време, като бе наблюдаван детайлно от скаутското звено. Едва сега обаче стана възможно неговото привличане.  Алекс вече договори  личните си условия и ще играе с номер 7.  Той ще бъде представен пред медиите в Разград в петък (24 юли) в 13,00 ч. на стадион „Хювефарма Арена“.

Алекс Сантана е юноша на друг бразилски гранд - Интернасионал  (Порто Алегре).  Преди да премине в Ботафого халфът е играл за Парана и Гуарани. С екипа на тима от Рио Де Жанейро Сантана има 10 гола във всички турнири през последния сезон.

„Разград ми харесва. Чувствам се като у дома. Намерих много приятели в отбора. Надявам се да помогна Лудогорец да продължи с успехите в България и Европа“, сподели Алекс Сантана, който е в Разград от шест дни и вече проведе няколко тренировки с шампионите.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Лудогорец

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети